Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Διακοσμητική κορνίζα

Ένας από τους στόχους που έθεσα για το φθινόπωρο, στα πλαίσια της γενικότερης οργάνωσης και προγραμματισμού που με χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο, είναι να φτιάξω το χώρο στον οποίο δημιουργώ. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα παραμελήσει πολύ τους τελευταίους μήνες, και ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έφτιαξα και πολλά πράγματα. Όλα μου τα υλικά ανακατεμένα, ο χώρος εργασίας πάντα φορτωμένος, και εγώ να προσπαθώ συνεχώς να οργανώσω το χώρο στη λίγη ώρα που είχα στη διάθεσή μου, αντί να χαλαρώσω και να φτιάξω κάτι! Έτσι αποφάσισα να αφιερώσω όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να τον φτιάξω, να τον οργανώσω όσο καλύτερα μπορώ και φυσικά να τον διακοσμήσω ώστε να γίνει όμορφος και πηγή έμπνευσης για όταν κάθομαι εκεί!

Έφτιαξα, λοιπόν, ένα καδράκι για τον τοίχο ή μήπως να πω καλύτερα μια διακοσμητική κορνίζα με θέμα τη φύση. Όλα είναι φτιαγμένα από χαρτόνι: η κορνίζα, το δεντράκι, το γρασίδι, τα σύννεφα και φυσικά οι πεταλουδίτσες! Τα έντυσα με χαρτί, ενώ κάποια τα έβαψα (όπως το γρασίδι και τις πεταλουδίτσες) και ιδού το αποτέλεσμα:

10 σχόλια:

  1. υπέροχη!!!πολύ γλυκιά! θέλω να δω όλο το δωμάτιο μόλις το ετοιμάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο το καδράκι σου! Και εγώ περιμένω φωτό απο το δωμάτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο!!! :)
    Όντως θέλουμε όλο το δωμάτιο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ τέλειο ειναι!!! Το δωμάτιο θα γινει πολύ όμορφο!!! Περιμενουμε να δούμε φωτογραφίες όταν με το καλό το φτιάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό το καδράκι! Μου αρέσει πολύ το θέμα και το πως εχεις ταιριάξει τα χρώματα μεταξύ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις παρει φόρα και φτιάχνεις το ένα πράγμα πιο όμορφο από το άλλο!!! υπέροχο το καδράκι απλό και όμορφο...περιμενω κι εγώ το δωμάτιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάπως έτσι είναι Κατερίνα! Ξεκινάμε τις δημιουργίες και γίνεται το γραφείο άνω κάτω και μετά άντε να βρεις αυτά που θέλεις, για να καθίσεις να δουλέψεις, δεν το συζητώ, που χώρος;! Με το καλό λοιπόν η ανακαίνιση! Και το καδράκι σου θα σου στολίσει το χώρο και θα τον χρωματίσει! Μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερίνα έγινε φανταστικό! Το δεντράκι, τα μινι πεταλουδάκια, τα συννεφάκια είναι όλα υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτιαχνεις πανεμορφα πραγματα!
    Αυτο το καδρακι ειναι υπεεεεροχο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. If you're trying hard to lose weight then you absolutely need to jump on this brand new custom keto meal plan.

    To create this keto diet service, licensed nutritionists, fitness trainers, and professional cooks have united to provide keto meal plans that are productive, painless, cost-efficient, and delightful.

    From their grand opening in early 2019, hundreds of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a smart keto meal plan can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή