Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επέστρεψα...στην blogογειτονιά!

Μετά από πολύμηνη απουσία νομίζω ότι είναι πια καιρός να επιστρέψω στην blogογειτονιά! Τους τελευταίους μήνες προσπαθούσα να παρακολουθήσω τις δημιουργίες όλων των κοριτσιών, αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να σχολιάζω। Ευελπιστώ όμως ότι τώρα, με γεμάτες πια μπαταρίες και αρκετά ξεκούραστη, θα έχω το χρόνο και τη διάθεση αφενός να δημιουργώ αφετέρου να "ξεσκονίσω" λιγάκι το καημένο το blogάκι μου, το οποίο τόσους μήνες έχει πιάσει πια αράχνες!

Ξεκινάω, λοιπόν, με μία σύνθεση (από τις λίγες που έφτιαξα τους τελευταίους μήνες) με αφορμή την πρόκληση της Ειρήνης κατά τη διάρκεια του πρώτου cybercrop που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στις 26 Ιουνίου! Έπρεπε να κάνω το χαρτί distress, να βάλω σημαιούλες και φυσικά έναν τίτλο!Και μια λεπτομέρεια...

8 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου μας έλειψες στη blogογειτονια!!! Η σύνθεσή σου ειναι πολύ όμορφη!!! Πολύ μου αρέσει η ιδέα με το παράθυρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς επέστρεψες!!!
    τώρα θα τα λέμε και από εδώ!!! περιμένουμε να δούμε τις ιδέες σου και να δεις τι πράγματα εχουμε φτιάξει με τη βοήθειά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλώς την!!! μας έλειψες αυτό είναι αλήθεια!!! μου άρεσε πολύ το distress που έκανες!
    περιμένουμε κι άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι υπέροχο!!! Εξαιρετική δουλειά , υπέροχα χρώματα και πανέξυπνη ιδέα του παραθύρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλως ηρθες! μας ειχαν λειψει τα εργα σου, η συνθεση πολυ ωραια, μου αρεσει πολυ το χαρτι της βασης, αλλα και τα σημαιακια και ο τιτλος! Περιμενουμε και αλλες τετοιες ωραιες δημιουργιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειαααααα!Καλε τι ομορφιες ειναι αυτες;Φοβερη συνθεση Κατερινα!Μου αρεσε τρελα η ιδεα με το παραθυρο!Να σε αντιγραψω;!
    Το distressαρισμα πολυ καλο δενει με το ολο στησιμο!
    Η καθε λεπτομερεια ειναι μοναδικη!
    Καλως ηρθες και παλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλειο!!!! Τι ωραία που είχαμε περάσει εκείνη τη μέρα... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή