Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ποδίτσα σημειώσεων

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για τη θερμή υποδοχή σας μετά από απουσία μου τόσων μηνών! Μου δίνετε απίστευτη χαρά με όσα μου γράφετε και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή που ανήκω κι εγώ σε αυτή την όμορφη παρέα!

Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι, σχετικά απλό, για να σημειώνω τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνω! Έφτιαξα, λοιπόν, κάτι το οποίο να μπορώ να έχω στην κουζίνα, καθώς είναι ένας χώρος από τον οποίο περνάω πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε βλέποντάς τα να μην τα ξεχνάω! Έκοψα σε χαρτόνι το σχήμα μιας ποδιάς, το έντυσα με κάποιο χαρτί με χαρούμενα μοτίβο, κόλλησα πάνω 3 ξύλινα μανταλάκια (στα οποία έχω εφαρμόσει rub-ons) και ιδού το αποτέλεσμα:
Μια μικρή λεπτομέρεια είναι η τσέπη της ποδιάς η οποία είναι επίσης από χαρτόνι και σχηματίζει όντως τσεπούλα, ώστε να μπορώ να βάλω κάποιο tag. Αρχικά σκεφτόμουν να το φτιάξω μεγαλύτερο ώστε να μπορώ να βάζω στην τσεπούλα και τους λογαριασμούς που είναι για πληρωμή, αλλά θα ήταν αρκετά μεγάλο και δύσκολο να το βολέψω στην κουζίνα μου! Οπότε αρκέστηκα σε κάτι μικρότερο αλλά αρκετά χαριτωμένο νομίζω!

14 σχόλια:

  1. Υπεροχη η ποδίτσα σου και μου αρέσει που την βλέπω στο πόμολο της πόρτας !!!! Θα μπορούσε να γράφει "Μην ενοχλείτε....μαγειρεύω!!!!"

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινα ειναι σκετη γλυκαααα!!!Σουπερ η ιδεα σου και η υλοποιηση της αψογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο!τέλειο!τέλειο! υπέροχη ιδέα!! μπράβο βρε Κατερινάκι!πού το σκέφτηκες!!
    θα σε πάρω τηλ αύριο κάποια στιγμή!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου υπέροχο!!! Σίγουρα θα στολίζει πολύ όμορφα την κουζίνα σου! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα τα shadow boxes είναι φανταστικά!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ γιατί έχουν ένα ύφος ρομαντισμού! Όπως επίσης μου αρέσει και η ποδίτσα, είναι χαριτωμένη και έξυπνη ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτική ιδέα !!μπράβο!!!πολύ μαρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη ιδέα και φανταστική υλοποίηση...
    ...επίσης θα μπορούσες να το κάνεις σαν σημειωματαριο για τα ψώνια σου... και στην τσεπούλα να μπαίνει το μολυβάκι σου για να σημειωνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο και πάρα μα πάρα πολύ χαριτωμένο!!! Καλύτερα που δεν το έφτιαξες και για τους λογαριασμούς... αυτούς καλό είναι να τους ξεχνάμε και να μας ξεχνάνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ εσύ πήρες φόρα....και Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!! Μπράβο Κατερινάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ποδίτσα ότι πρέπει... σε προδιαθέτει να μπεις στην κουζίνα και να αρχίσεις να ανακατεύεις κατσαρόλες!
    Μπράβο Κατερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!! Η ΔΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ...ΑΨΟΓΗ!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. If you're trying hard to lose pounds then you have to get on this totally brand new personalized keto diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs have united to develop keto meal plans that are productive, suitable, economically-efficient, and enjoyable.

    Since their first launch in early 2019, 1000's of people have already completely transformed their body and well-being with the benefits a great keto diet can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160 000 women and men are losing weight with a easy and secret "water hack" to burn 1-2 lbs every night in their sleep.

    It is effective and it works with anybody.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Hold a drinking glass and fill it up half the way

    2) Then use this proven hack

    so you'll be 1-2 lbs lighter when you wake up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή