Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Baby Shadow Box

Ήταν να μην ξεκινήσω με τα shadow boxes μου φαίνεται! Μου άρεσε τόσο πολύ το προηγούμενο που έφτιαξα, που θέλησα να κάνω κι ένα δωράκι στην ξαδέλφη μου η οποία γεννάει τέλη Σεπτεμβρίου! Έχουν μάθει και το φύλο του παιδιού, κοριτσάκι, οπότε θέλησα να της φτιάξω κάτι χαριτωμένο και ζουζουνίστικο! Καθώς δεν έχω ακόμα παιδάκι, αλλά ούτε έχουμε και κάποιο στο στενό οικογενειακό και φιλικό μας κύκλο, διαπίστωσα ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ χαρτιά με αντίστοιχη θεματολογία. Ευτυχώς όμως η σκραποφιλενάδα Λένα (με την οποία ήμασταν ζευγάρι στην ανταλλαγή άλμπουμ του Μαϊου) μαζί με το αλμπουμάκι της μου είχε στείλει και κάποια απίστευτα χαρτιά της Websters Pages, τα οποία φυσικά και χρησιμοποίησα! Άφησα ελεύθερο χώρο για τη φωτογραφία του μωρού, ενώ χρησιμοποίησα και ένα Websters Pages journaling card-ημερολόγιο για να μπορέσει η μανούλα να σημειώσει την ημερομηνία γέννησης του μωρού!
Και δύο πιο κοντινά πλάνα....

11 σχόλια:

  1. Υπεροχο και αυτο!!!! Εχεις απιστευτο ταλεντο!!!Θα χαρούν πολύ με το δωράκι αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά τέλειο!! φοβερό αναμνηστικό δωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινα νομιζω οτι εχει φοβερη εμπνευση!!Φτιαχνεις πολυ ομορφα shadow boxes!!Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου, κι αυτό υπέροχο! Μου αρέσει που άλλαξες εντελώς το στήσιμο και έκανες κάτι εξίσου όμορφο αλλά διαφορετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είνα υπέροχο κ αυτό!!! Πόλύ όμορφη ιδεα κ για δωράκι!!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο Κατερίνα!!Τα παιδάκια απο websterspages πολύ γλυκά,πολύ όμορφο θέλω πολύ να φτιάξω κι εγώ ένα shadow box!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστικό πραγματικά!!!! Σίγουρα θα ενθουσιαστεί η ξαδέρφη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κορίτσι, πήρες φόρα!! είναι υπέροχο αυτό που έφτιαξες..με τις πεταλούδες και τα υπέροχα χαρτιά σου!!! τέλεια συνδυασμένα όλα... γεια στα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. As reported by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh an average of 19 kilos lighter than us.

    (And by the way, it has NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    TAP on this link to see if this easy quiz can help you discover your true weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή