Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Flying Back To Memories

Χθες πέρασα το απόγευμά μου φτιάχνοντας το δεύτερο layout μου! Θέλησα να χρησιμοποιήσω αρκετά κουμπιά, όπως κάνουν και οι περισσότερες σκραποφιλενάδες μου τις τελευταίες μέρες, όχι όμως για να συμμετάσχω στην αντίστοιχη πρόκληση του memories trend καθότι ακόμα αρχάρια, αλλά περισσότερο για να πειραματιστώ και να δω αν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μιας πρόκλησης. Το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο.

8 σχόλια:

  1. απιστευτη συνθεση! κατερινα, ωραια χρωματα, πρωτοτυπη, δεν το πιστευω οτι δεν θελεις να συμετασχεις στην προκληση, ακου αρχαρια! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα, ανέβασε το στο φόρουμ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! Είναι φανταστικό! Με τέτοιες συνθέσεις εγώ δεν τολμάω να συμμετάσχω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινάκι, αν δεν το ανεβάσεις θα το κάνω εγώ!!!! Είναι πανέμορφη σύνθεση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν το συζητώ!!!σε βλέπω και να κερδίζεις!!είναι απίθανο το σχέδιο πεταλούδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τις ωραιοτερες συνθεσεις που εχουν δει τα ματακια μου!Εξαιρετικοοοο!Μπραβο σου και παλι μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Δεν έχω λόγια!! Κατερίνα μου ανέβασέ το!! Είναι υπέροχο!!! Νομίζω ότι η σύνθεση αυτή θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι η πρώτη σου συμμετοχή στις προκλήσεις!! Είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει!!! Ειλικρινά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για την υποστήριξη! Μου ανεβάσατε πολύ την αυτοπεποίθηση! Μου φαίνεται ότι αύριο που θα επιστρέψω Αθήνα (είμαστε Σαντορίνη για σαββατοκύριακο) θα το ανεβάσω και στο forum!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να το κάνεις και γρήγορα μάλιστα!! είναι υπέροχη η σύνθεσή σου και φοβερή η ιδέα της πεταλούδας με τα κουμπιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή